Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари не призна, но не

...
Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари не призна, но не
Коментари Харесай

Треньорът на Берое за кражбата: Всяко семейство има проблеми

Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари не призна, само че не и отхвърли, че негови футболисти са откраднали артикули от първа нужда от магазин в Стара Загора. Както към този момент стана ясно, почитател на отбора разкри, че поради забавени хонорари, играчи на отбора са били принудени да отмъкнат фасул, ориз и макарони от локален супермакет. Темата разяснява самия ментор след триумфа над Хебър с 2:1.

" Беше здрав мач и равносилен, 50 на 50. Теренът беше влажен, което правеше дуела по-бърз. Липсваше ни последния пас, само че след първия гол започнахме да играем по-добре. Много добре се показаха и двата отбора, аз приветствам моите играчи. Има напредък, който се вижда и това е пътят, който би трябвало да следваме. Остават ни още два мача за състезание и един за купата и би трябвало да се представим по най-хубавия метод. "

" Последният ни мач играхме 120 минути на тежък терен, само че го изкарахме. Имаме няколко играчи, които са контузени, нямаме толкоз огромна вариативност. Това е мъчно за нас, по тази причина тази победа беше доста значима и нямахме дълга пейка, с цел да може да реагираме в хода на срещата. "

Специалистът разяснява и новините за артикули, които футболисти са откраднали от локален магазин: " Ние сме фокусирани единствено върху футбола. Всички сме като семейство. Има проблеми, които би трябвало да се оправят. Всички мислим за Берое и виждате на терена по какъв начин се показват. Ако има проблеми, ще ги оправим като във всяко семейство. Важно е на терена нашите играчи да се раздават за емблемата. "

А по отношение на Вия, взет след престой в Бока, той изясни, че се надява в най-скоро време да го види в игра, защото разполага с класа, от която отборът има потребност.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР