Треньорът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел заяви, че е напълно

...
Треньорът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел заяви, че е напълно
Коментари Харесай

Тухел: Целта е победа срещу Галатасарай и класиране за осминафиналите

Треньорът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел съобщи, че е изцяло фокусиран върху идния мач против Галатасарай в сряда в Шампионска лига.

При триумф баварците ще си обезпечат класиране за осминафиналите в шампионата.

" Разбира се, това е нашето предпочитание. Груповата фаза постоянно е супер сложна. Това ще ни даде убеденост. Утре ще бъде още една сложна стъпка “, сподели той на конференция във вторник.

" Дори и да успеем на следващия ден, ще продължим да се опитваме да вземем всяка точка и няма да се отнасяме безгрижно към идващите мачове. Пълният фокус е върху утрешния ден. Трябва да се представим добре, както в миналото дерби с Дортмунд “, добави той.

Байерн победи Галатасарай с 3:1 в първия мач в Истанбул с помощта на два късни гола.

" Галатасарай беше доста мощен. Те играят с висока активност и храброст. Направиха преса и бягане през първите 70 минути и ние трябваше да издържим на огромно напрежение ", сподели той.

Треньорът сподели, че чака Дайо Упамекано и Леон Горецка, които до неотдавна бяха контузени, да бъдат разполагаем за титулярния състав, а единствено Матайс де Лихт и Рафаел Герейро се чака да пропуснат мача.

" В очакване на последната подготовка чакам и двамата да могат да играят. За Рафа Герейро евентуално е прекомерно рано да бъде включен в състава, ние се насочваме към мача с Хайденхайм там. Като оставим това настрани, единствено Матайс де Лихт е навън “, сподели още Тухел.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР