Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел остана меко казано разочарован

...
Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел остана меко казано разочарован
Коментари Харесай

Томах Тухел бесен след поредния резил: Бяхме ужасни

Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел остана меко казано отчаян от представянето на възпитаниците си при равенството 2:2 с Фрайбург в първия мач от 24-ия кръг на Бундеслигата. Равенството оставя баварците на 7 точки от водача Байер Леверкузен, който е и с мач по-малко.

Шампионите на Германия наваксаха ранно закъснение и след попадения на Тел и Мусиала реализираха цялостен поврат. Фрайбург съкруши Тухел и компания с изравнително попадение в последните минути, дело на Холер, с което Байерн направи поредна неверна стъпка в битката за трофея.

„ Бяхме ужасни в първия половин час от мача. Играхме добре за не повече от 10-15 минути през първата част, което не е задоволително. През второто полувреме се представихме доста по-добре. Показахме дисциплинираност, екипен дух, създадохме и значително положения. Можехме да си тръгнем с трите точки, само че не успяхме да се защитим добре в края. Погледнато генерално, с представянето ни през първото полувреме, не заслужавахме да победим “, разяснява Тухел.

Ако Байер Леверкузен завоюва гостуването си на Кьолн в неделя, възпитаниците на Шаби Алонсо ще се откъснат с 10 точки пред Байерн Мюнхен на върха на първа Бундеслига. Тухел пък сигурно си потегля през лятото, като е доста евентуално точно Алонсо да заеме мястото му в Байерн.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР