Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел коментира победата с 2:1

...
Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел коментира победата с 2:1
Коментари Харесай

Тухел: Имаме дисбаланс в състава, но няма да соча никого с пръст

Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел разяснява успеха с 2:1 при гостуването на Борусия Мьонхенгладбах. Той съобщи, че тимът му е изиграл най-хубавото си полувреме досега, визирайки втората част. Специалистът разяснява и провалените прехвърляния в последния ден от трансферния прозорец. 

" Първото полувреме беше малко мъчно. През второто полувреме бяхме по-плавни, по-агресивни и по-доминиращи. Бяхме и доста рискови в противниковото наказателно поле. Победата беше доста значима. Изиграхме най-хубавото си полувреме досега през сезона. Създадохме задоволително положения и справедливо победихме. Три победи от началото на сезона са доста добре. Чувстваме се добре, имаме сила. Щастлив съм от реакцията на тима ", разяснява Тухел. 

Треньорът на Байерн разяснява и неналичието на дълбочина в състава, откакто клубът се провали в опитите си да притегли Жоао Палиня и Армел Бела-Котчап в последния ден от трансферния прозорец. 

" Има дребен дисбаланс. В нахлуване имаме по двама играчи на съвсем всяка позиция. В отбрана се нуждаем от малко шанс. Конрад Лаймер трябваше да играе като десен бек през второто полувреме, тъй като Мазрауи можеше да получи втори жълт картон. След това трябваше да пуснем Матайс де Лихт като втори №6. Нямам подозрения по отношение на представянето на тима. Но е реалност, че имаме единствено шестима бранители, което е малко ". 

" Трансфер на Палиня през януари? Нямам настояща информация за това. Няма смисъл да мислим за това в този момент. Той играе за Фулъм, а ние играем тук без него. Не знам, от време на време нещата може да се трансформират. Никой не може да планува това ". 

" Няма смисъл да посочвам с пръст ", продължи по тематиката Тухел и през ZDF. " Никой не е отговорен. Не е моя работа да разясня в телевизионните студия. Това е ситуацията и би трябвало да живеем с него. Надявам се с малко шанс да изкараме до зимата. Мисля, че знам какво би ни дал Палиня. Сега имаме дребен състав, само че имаме вяра в качествата му ". 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР