Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач обяви, че целта пред

...
Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач обяви, че целта пред
Коментари Харесай

Нико Ковач: Байерн мисли само как да побеждава до края на годината

Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач разгласи, че задачата пред тима не се е трансформирала. " Баварците " би трябвало да завоюват Бундеслигата, само че за момента не мислят за това, а единствено по какъв начин да реализират победи в оставащите си мачове до края на годината.

" Целта ни не се е трансформирала. Гоним купата. Засега не приказваме за това, а мислим единствено по какъв начин да спечелим оставащите си мачове до края на годината. В същото време се надяваме съперниците ни да бъркат.

Срещо Борусия (Дортмунд) изиграхме най-хубавия си мач или по-точно първите 60 минути. Срещу Фортуна би трябвало да демонстрираме същото отношение ", съобщи Ковач.

Хърватският експерт удостовери, че Кингсли Коман и Тиаго Алкантара пропущат идния мач с Фортунд (Дюселдорф) поради травми. Ариен Робен е по-добре и може да вземе присъединяване в срещата. Йошуа Кимих също е по-добре.

Наставникът не пожела да вземе отношение към възможната промяна на Ули Хьонес и влизането на Оливер Кан в управата на клуба.

 Шеф в Байерн: Оливер Кан би трябвало да реши какво желае за бъдещето си
Шеф в Байерн: Оливер Кан би трябвало да реши какво желае за бъдещето си

" Не мога да разясня клюки "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР