Треньорът на Барселона Шави Ернандес не беше доволен от играта

...
Треньорът на Барселона Шави Ернандес не беше доволен от играта
Коментари Харесай

Шави: Изобщо не заслужавахме тази победа

Треньорът на Барселона Шави Ернандес не беше удовлетворен от играта на своите футболисти макар успеха с 1:0 против Реал Сосиедад с гол в самия завършек на Роналд Араухо. Наставникът на „ блаугранас “ призна, че отборът му не е заслужавал трите точки. Според него неубедителната игра се е дължала на провалянето с 1:2 в Ел Класико в предишния кръг от Ла Лига.

„ В момента се усещам тъкмо противоположното на предходната седмица. Реал доста повече заслужаваше успеха. Хората гледат единствено резултатите, само че не и ние. Миналата седмица играхме доста добре, само че не и през днешния ден. Днес би трябвало да сме самокритични. Не играхме добре. Не се справяхме с изнасянато на топката. Като че ли Ел Класико ни повлия отрицателно. Все едно още имахме махморлук от оня мач “, сподели Шави.

„ Първите 20 минути са неприемливи, не ги чаках. Сосиедад има доста мощна халфова линия. Те са страховит тим. Тази победа има огромна стойност, само че не е реализирана по метода, по който желаеме ", продължи той.

„ Днешният мач е образец за това, което не би трябвало да вършим. Особено през първото полувреме. Няма спор, това не може да се случва. Но пък да печелиш, когато не играеш добре, е симптом за шампионски нрав. Това е златна победа. Тя ще ни върне увереността след Ел Класико. Онази загуба ни повлия отрицателно ", сподели още треньорът на Барса.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР