Треньорът на Барселона Шави Ернандес даде пресконференция преди мача на

...
Треньорът на Барселона Шави Ернандес даде пресконференция преди мача на
Коментари Харесай

Шави: Сега не мислим за Интер и Ел Класико

Треньорът на Барселона Шави Ернандес даде конференция преди мача на тима му на следващия ден против Селта.

Специалистът акцентира, че почита доста противника и изобщо и не желае да чуе за дуела против Интер Милано в Шампионската лига в средата на идната седмица, нито за Ел Класико идващия уикенд.

„ Не мислим нито за Интер, нито за Ел Класико, това е истината. Съсредоточени сме на 100% върху Селта, като работим тактически върху този мач. Искаме да останем водачи в класирането “, разгласи експертът.

Той предизвести, че от Селта идва огромна заплаха и тимът му би трябвало да бъде доста деликатен. „ Селта няма нищо общо с Майорка и Интер. Играят отвесно, когато лишават топката, с ромб са в центъра на терена и предходната година се мъчихме доста против тях. Трябва да се наложим, да се отворим, да не забравяме, че те завоюваха против Бетис. Това ще ни коства доста, само че сме длъжни са го създадем. Няма да бъде елементарно “, предизвести той. „ Утре имаме доста значим мач в Ла Лига. Няма по какъв начин да мислим за Интер “, добави треньорът.

Шави обърна внимание и на най-голямата заплаха на Селта – Яго Аспас. „ Няма да го пазим самостоятелно, макар класата му. Това е футболист, който ми харесва доста – прави разликата и тимът му зависи доста от него. Трябва да имаме по-висока отбрана и да сме деликатни, когато топката е у него “, сподели още Шави, който удостовери новината от последните часове, че каталунците са се споразумели с Атлетико Мадрид за прехвърлянето на Антоан Гризман.

Каталунците са се съгласили да продадат нападателя за 20 милиона евро с спомагателни 4 милиона евро под формата на разнообразни бонуси.

„ Не е публично, само че всички сме удовлетворени от съглашението и искам всичко най-хубаво на играча. “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР