Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини заяви, че отборът му

...
Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини заяви, че отборът му
Коментари Харесай

Гасперини: Много и хубави голове, чакаме мачовете с Ливърпул и Аякс

Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини съобщи, че тимът му е посочил същинското си лице при успеха с 4:0 над Мидтиланд в Шампионската лига, а не при загубата с 1:4 от Наполи преди няколко дни.

" Направихме толкоз доста положителни мачове и е обикновено от време на време да се случи да не играем по този начин, както можем. Срещу Наполи стана тъкмо това, само че ние сме тим, който постоянно реагира след неприятни резултати. Трябваше да спечелим през днешния ден и постигнахме задачата си, въпреки че не беше елементарно и резултатът заблуждава ", сподели Гасперини.

" Вкарахме красиви голови. Искахме да стартираме в Шампионската лига с победа, а не като предишния сезон. Чакаме с неспокойствие мачовете против Аакс и Ливърпул, те ще са основни за класирането в групата. Важното е, че преди тях към този момент имаме 3 точки ", не скри задоволството си опитният експерт.

" Радвам се за Алексей Миранчук, който игра добре и вкара гол. Той беше отвън терените в продължение на месец поради травма и не е упражнявал пълноценно. Искам да подчертая, че се справихме доста добре в отбрана ", добави Гасперини. Шампионска Лига 1 кръг, сряда 21 октомври  Мидтиланд 0:4краен резулат  Аталанта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР