Треньорът на Арда Александър Тунчев говори след загубата с 0:1

...
Треньорът на Арда Александър Тунчев говори след загубата с 0:1
Коментари Харесай

Александър Тунчев: В Арда няма напрежение, виждам израстване

Треньорът на Арда Александър Тунчев приказва след загубата с 0:1 от Черно море на " Тича ". Специалистът съобщи, че в тима няма напрежение след петия следващ мач без маркиран гол. 

" Черно море са много добър тим. Може би първите 10-15 минути не успяхме да се ориентираме добре, по-късно бяхме изцяло равностойни. Създадохме няколко обстановки, само че ни куца реализирането на гол. Тунгара имаше обстановка, Стаси също. Допуснахме неточност, която ни костваше попадение в нашата врата ", стартира Тунчев. 

" Не насочваме задоволително удари към противниковата врата. Опитваме се с повече подавания да стигнем до противниковата врата. Казах и на полувремето, че би трябвало да шутираме повече. Създаваме обстановки, като изключим мача с Левски. Просто не можем да вкараме гол. Не мисля, че има напрежение върху това ". 

" Виждам израстваме в нашия тим. Играхме като колектив, помагахме си един на различен. Това няма по какъв начин да не ме радва. Не допускахме кой знае какви обстановки пред нашата врата ", добави той. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР