Треньорът на 12-те деца, които се оказаха в капана в

...
Треньорът на 12-те деца, които се оказаха в капана в
Коментари Харесай

Треньорът на блокираните в пещера деца в Тайланд помоли за прошка

Треньорът на 12-те деца, които се оказаха в клопката в пещера в Тайланд, изиска амнистия. Той изпрати посредством водолази свое писмо до родителите на децата.
 Загина един от водолазите, които оказват помощ на блокираните в пещера деца  Първо видео от 12-те момчета в пещерата: Здрави сме!  Медици доближиха 12-те деца в наводнената пещера в Тайланд
25-годишният Екапол Чантавон заведе децата в пещерата, за която се знае, че се наводнява по време на мусонните дъждове.

В писмото се написа, че всички деца са добре, а спасителите поставят грижи за тях. Децата даже питат за резултатите от Мондиала. 

Децата са изпратили писма да родителите си. Това е и първо доказателство за това, че децата са живи след вторник, когато бе оповестено видео, в което децата споделят, че са здрави и поздравяват своите близки. 

Акцията по изваждането на децата и техния треньор продължава. Те към момента се намират в заплаха, защото пещерата продължава да се цялостни с вода и има действителен късмет да залее мястото, където се намират. Пътят до тях е рисков даже за опитни водолази, а през вчерашния ден 38-годишен водолаз почина при опит да доближи групата. 

Обмислят се разновидности за продупчване на тунел в хълма, под който е пещерата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР