Треньор №1 на България в скоковете във вода за 2019

...
Треньор №1 на България в скоковете във вода за 2019
Коментари Харесай

Георги Чобанов: В България няма условия за нашия спорт

Треньор №1 на България в скоковете във вода за 2019 година Георги Чобанов не губи вяра, че младите състезатели ще не престават да реализират триумфи, макар че в България няма условия за този спорт през зимните месеци.
" Чувствам се доста добре за тази премия, благодаря на екипа, с който работя в клуба си. С Димитър Исаев съм още от начална възраст, даже го учех да плува. Надяам се да имам още доста бъдещи триумфи в този хубав, сложен спорт, за който за жалост няма база за развиване в България. Надявам се децата от долните възрастови групи да не престават да покачват своя резултат и през 2020 година и в идващите години.

За страдание в България няма закрит басейн, на който да можем да се готвим. Има един на Камчия, който не става за пълноценна подготовка и тъкмо заради тази причина непрекъснато пътуваме в чужбина на лагери. Поддържането и построяването на басейн с кула не е толкоз елементарно - разговарях с министър Кралев преди няколко месеца. Той даде обещание, че в случай че се построи нов плувен комплекс, сигурно ще има място за скоковете във вода в него”, сподели Чобанов пред Sportal TV .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР