Трайчо Георгиев – Боксьора има ясен план как да спечели

...
Трайчо Георгиев – Боксьора има ясен план как да спечели
Коментари Харесай

Трайчо Георгиев: Ще го нацеля в брадата и нокаутирам

Трайчо Георгиев – Боксьора има явен проект по какъв начин да завоюва първа професионална победа. Той ще открие огромната галавечер в Джеда против арабската youtube сензация Рашдийд Беласа, прочут като Money Kicks.
Прочетете още
Тяхната 4-рунова среща ще стартира в 17.30, а с нея ще започва маратонската карта, чийто разцвет е реваншът за купите в тежка категория сред Александър Усик и Антъни Джошуа.

„ Кантарът мина супер – описа за най-популярният боксьор от столичния квартал Люлин. Нямаше никакво терзание. Без проблеми смъкнах килограмите. Рашийд е с 1 кг по-тежък от мен. Стиснахме си ръцете, само че видях, че е изплашен. Имаше боязън в очите. Личеше му. Ще диря нокаута, с цел да го откажа. Имам потребност от верния удар. Един ми стига. Нека моите почитатели ми дадат куража, с цел да го нацеля в брадата. “

В ъгъла на Трайчо Георгиев ще бъде треньорът на боксов клуб Славия Аспарух Георгиев - Сочи, написа Sportal, цитирайки спортния канал Спортната джунгла.

„ Десен прав в брадата ще бъде рецептата за успеха – счита Георгиев. – Само с прави удари Трайчо може да го бие. Видяхме милиардерчето. Няма нищо общо със спорта. Не е влизал в зала. Гледаше уплашен на кантара. Важното е Трайчо да се отпусне и да се разиграе. По-добър е от Рашийд. Хубаво е, че залата ще бъде празна за нашия мач. Така е по-добре другояче оня може да се надъха. Снимкахме се с Холифийлд и Еди Хърн. Тук отношението към нас е неповторимо. Отварят ни вратите в хотела. Носят ни саковете. Все едно сме някакви суперзвезди. “

В Джеда е и президентът на Българска федерация по бокс Красимир Инински. Той получи специфична покана да следи шоуто от промоутъра на Усик – Александър Красюк.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР