Травис Скот ще свири в Хюстън за първи път след трагедията в Astroworld, обявиха от кметството

...
Травис Скот ще свири в Хюстън за първи път след
Коментари Харесай

Травис Скот ще свири в Хюстън за първи път след смъртоносното си шоу на музикалния фестивал Astroworld през 2021 г., кметската канцелария обяви във вторник.

Рапърът ще свири в градския Toyota Center през октомври, което е „различен тип място“ от NRG Park на Astroworld, каза в изявление Мери Бентън, директор по комуникациите на кмета Силвестър Търнър. Съобщението дойде малко повече от месец, след като Скот беше признат за неподсъдим за смъртта на десет души по време на шоуто си през 2021 г.

„Преди днешното съобщение представителите на Toyota Center свикаха срещи със служители по обществената безопасност и службата за специални събития на града. Те ще продължат да работят заедно, за да гарантират безопасността на този концерт, за разлика от хилядите концерти, провеждани в Toyota Center всеки година", каза Бентън.

Календар на събитията във вторник вечерта.

Голямото жури на окръг Харис не намери достатъчно доказателства, за да повдигне наказателни обвинения срещу Скот или други, свързани с концерта, с роля в смъртните случаи, съобщи KHOU, филиал на CBS 30 юни.

Инцидентът с масови жертви е станал след 21 часа. на шоуто на Скот на 6 ноември 2021 г., когато тълпата започна да се „свива“ към предната част на сцената, „и това предизвика известна паника и започна да причинява някои наранявания“, каза началникът на пожарната в Хюстън Самуел Пеня на пресконференция ден след трагедията.

Заключението на журито дойде след 19-месечно разследване от полицейското управление в Хюстън, което включва цифрови доказателства, показания на свидетели и хронологични доклади, каза окръжният прокурор на Харис Ким Ог.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР