Травис Скот опроверга твърденията, че се е срещал с предполагаемата

...
Травис Скот опроверга твърденията, че се е срещал с предполагаемата
Коментари Харесай

Травис Скот отрича да е изневерявал на Кайли Дженър с бившата си


Травис Скот опроверга изказванията, че се е срещал с хипотетичната някогашна държанка Роджан Кар по време на връзката си с Кайли Дженър.

В отговор на хипотетичното доказателство от страна на модела, че двамата неотдавна са били на една снимачна площадка на една от продукциите му, рапърът се включи в своята Инстаграм късно в събота, с цел да изкаже каже какво се е случило.

" Един натрапен човек се промъкваше да прави фотоси на това, което трябваше да бъде затворена снимачна площадка, до момента в който режисирах видеоклип ", твърди той. " Не познавам този човек. Никога не съм бил с този човек. "

След това 31-годишният Скот като че ли непосредствено помоли Кар да " спре с непрекъснатите кибер игри и измислените истории ".

Съобщава се, че двамата са били видяни за първи път през 2013 година, доста преди музикантът да стартира да се среща с 25-годишната Дженър, с която има две деца.

През годините интернет зложелатели са разкрили улики, които допускат, че Скот и Кар в никакъв случай не са прекъсвали изцяло връзката си.

Говори се също, че тя е взела участие в късата му разлъка с Дженър през 2019 година, което моделът тогава дефинира като " подправен роман ", съобщи dir.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР