Травис Келс, звездата на Канзас Сити Чийфс, беше забелязан да

...
Травис Келс, звездата на Канзас Сити Чийфс, беше забелязан да
Коментари Харесай

Травис Келс лети до Лас Вегас, за да купонясва след „забраната на стриптийз клуба“ на Тейлър Суифт

Травис Келс, звездата на Канзас Сити Чийфс, беше видян да чества успеха им в Super Bowl LVIII над Сан Франциско 49-ърс в Лас Вегас, заобиколен от дами и отпивайки шампанско.

Това се случва единствено дни откакто приятелката му, поп суперзвездата Тейлър Суифт, го забрани да влиза в стриптийз клубове. Kelce се върна назад в Лас Вегас, с цел да се причисли към съотборниците си в празника, откакто отлетя за Австралия, с цел да поддържа Swift в нейното „ Eras Tour “.

Той беше забелязан да купонясва с непосредствен другар и сътрудник Патрик Махоумс, който към този момент беше във Вегас за ергенска игра. Снимките демонстрират Келси в клуб Lavo в Лас Вегас, държаща солидна бутилка шампанско и заобиколена от дами, оставила Суифт да се концентрира върху осъществяванията си.

Той носеше ярка риза в хавайски жанр и даже беше обявено, че е стоял от горната страна на масата си. След като напуснаха венецианския хотел, Келче и приятелите му продължиха купона си в рейс. Завръщането на Chiefs във Вегас беше плани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР