Тръстът на привържениците Синя България обяви, че непосредствените и належащи

...
Тръстът на привържениците Синя България обяви, че непосредствените и належащи
Коментари Харесай

"Синя България": Належащите дългове на "Левски" са над 15 млн. лева

Тръстът на последователите " Синя България " разгласи, че непосредствените и належащи задължения на " Левски " надвишават 15 млн. лв.. Към информацията беше обещано уточнението, че това е без да се взимат поради задълженията към компании, свързани с някогашния притежател Васил Божков.

От организацията обявиха в обява, че имат терзания, като акцентират, че по време на управлението не е показало проект за деяние.

" Тези отговорности съставляват извънредно сериозна тежест и действителна опасност за съществуването на " Левски ". Очевидно е, че погасяването им е непостижимо за клуба и за спонсора " Палмсбет " без намиране на най-малко още един или два огромни спонсора и продължение на интензивността на последователите ", споделят от тръста " Синя България ", който държи 10% от акциите на клуба.

" В хода на срещата стана ясно, че в клуба има значително вътрешно напрежение по отношение на неговото административно управление и съществени проблеми в управническата конструкция, които настояваме да бъдат позволени в най-кратки периоди ", допълват от организацията.

Срещата, която остана обгърната в безмълвие от хората от управлението, извади на напред във времето напрежение в клуба. Членът на Надзорния съвет, без да показва от кого е бил притиснат.



Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР