Транспортният бос Румен Рончев официално е в развод със съпругата

...
Транспортният бос Румен Рончев официално е в развод със съпругата
Коментари Харесай

Мегз победи! Вижте какво направи жената на любовника й

Транспортният необут Румен Рончев публично е в бракоразвод със брачната половинка си Зорница Рончева. Новината дойде не от кого да е, а точно от брачната половинка на предприемача. Обидена от това, че медиите търсят единствено Каканашева за изявление, красивата законна брачна половинка реши да показа, че тя към този момент няма усеща към Рончев и че от дълго време първа е подала документи за бракоразвод. Още на 12.04 изкусителната бизнесдама е входирала молба за бракоразвод в Пловдивския Районен съд. От документите излиза наяве, че секси брачната половинка и Рончев не живеят дружно повече от 5 години, като хубавицата желае прехрана от предприемача и за целия този минал интервал. От документите още се вижда, че Рончев е сключил брак със брачната половинка си когато тя е била бременна в петия месец с щерка им, която тази година става на 18 години. Зорница твърди, че животът и с предприемача е бил призрачен сън. Тя е забременяла още на 3тия месец от връзката им и едвам 21 годишна и бременна се е омъжила за предприемача и е изтърпяла какво ли не в името на щерка им, предава Хот Арена.

“Той опропасти живота ми ” - безапелационна е очарователната Зорница. Затова бизнесдамата желае транспортния необут да устоя нея и щерка ѝ в продължение на 15 години ( 5 години за минал интервал + 10 години за предстоящ период) с прехрана от 10 хиляди лв. на месец. Изкусителната русокоска е безапелационна, че заслужава още по-висока прехрана поради цялото обществено оскърбление, което е претърпяла поради Мегз - “Мъжете кръшкат, такава е породата им, само че тази алчна жена направи всичко това обществено, с цел да ни раздели ” - безапелационна е хубавата Зорница. Тя още желае Рончев да обезпечи на нея и щерка ѝ джипове Мерцедес - финален модел и къща за всяка от тях.

Има искане Рончев да заплаща от джоба си и 3 почивки годишно на щерка си и 3 на нея. Ако щерка му реши да учи или развива личен бизнес, бизнесдамата е безапелационна, че още веднъж Рончев би трябвало да покрива тези разноски.

“От 5 години нямам никакви връзки с този мъж и той не е дал и стотинка на мен и щерка ми. Смятам, че това е нелегално и ще си диря правата. Можех да имам всеки мъж, само че взех решение да остана поради щерка си, в този момент ще се боря до дъно за това, което ни принадлежи. Сами може да си извършите извод за какъв морал приказваме. Той реши да подари наследството на единствената си щерка на любовницата си. А онази пропаднала жена даже не се замисли, че ние имаме дете. Но аз няма да се откажа от законното завещание на щерка ми. Ще се боря поради нея до дъно! ”.

Тепърва ще разберем каква ще бъде реакцията на Мегз и Рончев и дали красивата Зорница ще получи настояванията си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР