Транспортния бос Ваньо Алексиев бере големи ядове покрай уникалния си

...
Транспортния бос Ваньо Алексиев бере големи ядове покрай уникалния си
Коментари Харесай

Ваньо Алексиев счупи „Бугатито“ за 5 милиона лева! Ремонтира очукана предница във Франция

Транспортния необут Ваньо Алексиев бере огромни кахъри около неповторимия си автомобил „ Бугати Широн “, с който смая България това лято, разбра HotArena.

Само няколко месеца откакто возилото за 5 милиона лв. бе доставено на 55-годишния тузар, се наложи най-скъпия автомобил в света още веднъж да поеме към завода във френския град Молсхайм, писа „ Уикенд “.

Според една от версиите неповторимото „ Бугати “ е получило щета в предното окачване, други пък настояват, че колата е отишла за ремонт във Франция с очукана предна част, в резултат на честите удари в „ легнали служители на реда “ по родните пътища.

Автомобилът е с доста ниска предна част, която е по-малко от педя над земята и е съвсем невероятно да се преодолеят бабуните по пътищата. Тази кола е единствено за автомагистрали или за страни с гладки като лед пътища. Отделно от това автомобилът се нуждае от промяна на масло и филтри, които се правят единствено в профилирания сервиз на „ Бугати “ във Франция “, разяснява доближен до боса на „ Биомет “, най-голямата транспортна компания в страната.

Проблемите на Алексиев със спортното „ Бугати “ почнали незабавно, откакто то му бе доставено след 17-месечно очакване. Още на първия ден баровецът закачил возилото на „ лежащ служител на реда “ в столичния квартал „ Бояна “. Оказало се и че колата не може да преодолее безаварийно и неравните и осеяни с дупки дребни улички към имението му. Заради това богаташът наел специфичен гараж в подземието на жилищен комплекс от затворен вид на столичния бул. „ България “, където нощувал автомобила му. 

Когато реши да го кара, той отива до затворената клетка с „ Ролс Ройс “-а си и се мести на „ Бугати “-то. Това му основава известни компликации, само че пък няма различен вид да опази здрава колата “, одумват неволите на милионера хора от обкръжението му. Въпреки всички защитни ограничения, взимани за съхраняването на колата за 5 милиона лв., предната ризница на возилото била очукана като войнишко канче и по тази причина преди седмици се наложило колата да бъде пратена за корекция.

Засега не е известно каква фактура ще получи Ваньо Алексиев за изправянето на най-скъпите ламарини в света. Знайно е обаче, че единствено промяната на масло и филтри коства 20 000 евро, а подмяната на четирите гуми – 40 000 евро. Ремонтът най-вероятно ще продължи най-малко 2 месеца, защото франсетата съзнателно бавели поправката на детайлите, с цел да оправдаят солените цени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР