Трансформират болница Лозенец в интензивен център за лечение на COVID-19,

...
Трансформират болница Лозенец в интензивен център за лечение на COVID-19,
Коментари Харесай

Болница Лозенец става интензивен център за лечение на COVID-19

Трансформират болница " Лозенец " в натоварен център за лекуване на COVID-19, стана ясно след изключителна среща на здравните управляващи.

Известната като Правителствена болница на следващия ден ще открие 10 кревати. До понеделник те ще станат 40. Тенденцията е лечебното заведение да стане един от огромните центрове за интензивно лекуване на COVID-19, съобщи заместник-министърът на опазването на здравето Димитър Петров, представен от Българска национална телевизия.
 Новият шеф на болница Лозенец: Погасихме над милион и половина отговорности Новият шеф на болница " Лозенец ": Погасихме над милион и половина отговорности
Болница „ Лозенец " е съумяла да погаси над милион и половина от просрочените си отговорности. Това разгласи новият началник на лечебното заве...

Друго решение, взето на срещата, е в едното крило на белодробната болница " Света София " да се открият сред 40-60 кревати, които ще се оборудват отначало. До няколко дни там ще бъде преоборудвано аварийно COVID-отделение.

Това ще бъде аварийна база за интензивно лекуване на COVID-19, вероятно и на други инфекции, в случай че се появят. През останалото време ще действа като лечебно поделение към болница " Св. Иван Рилски ".

Поетапно се усилват интензивните кревати в множеството лечебни заведения в София, удостовери и през днешния ден зам.-министър Петров.

Най-голям запас има в огромните частни лечебни заведения и в общинските.
 В Правителствена болница са подслушвали висши държавни чиновници В Правителствена болница са подслушвали висши държавни чиновници
Видеонаблюдение и микрофони в болничните стаи и кушетките в специфичното поделение, обслужващо висшия държавен уред е открито от прочие..

Намеренията на здравните управляващи са в интервала от идващите две седмици на всеки 3-4 дни да се откриват по 30 нови кревати. Така съгласно Петров системата ще бъде подсигурена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР