Трансферната сага около бъдещето на нападателя на Челси Ромелу Лукаку

...
Трансферната сага около бъдещето на нападателя на Челси Ромелу Лукаку
Коментари Харесай

Рома се насочва към Лукаку?

Трансферната сага към бъдещето на нападателя на Челси Ромелу Лукаку е към своя край. Това стана ясно, откакто Рома насочи публична оферта към лондончани за привличането на белгийския национал, заяви специалистът Фабрицио Романо.

Делегация на Рома към този момент е в Лондон, с цел да договаря с Челси. Римските „ вълци “ са предложили оферта за 12-месечен наем, като италианският гранд ще поеме цялата заплата на Лукаку. В договорката няма има заложена откупна уговорка. Лично старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, е изискал белгийския нападател да бъде притеглен на " Стадио Олимпико ".
 
Челси обаче желае да получи и сума за едногодишния наем, като да бъде покрита част от заплатата му, а не цялата. Решението на самия Ромелу Лукаку ще бъде решаващо в тази ситуация, защото Челси ще направи всичко допустимо да го преотстъпи на Рома.

През това лято Ромелу Лукаку бе свързван с Интер, Ювентус и трансфер в Саудитска Арабия, само че по всичко проличава, че трансферната сага ще завърши с прекосяването му в Рома в границите на идващия сезон.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР