Трансферът на Рахим Стърлинг в Челси от Манчестър Сити вече

...
Трансферът на Рахим Стърлинг в Челси от Манчестър Сити вече
Коментари Харесай

Рахим Стърлинг вече е играч на Челси

Трансферът на Рахим Стърлинг в " Челси " от " Манчестър Сити " към този момент е реалност. Лондонският клуб ще заплати на първенците 47,5 млн. паунда.

" За нас този трансфер бе приоритет номер 1 и съм доста удовлетворен, че го завършихме. Рахим ще направи тима ни по-добър и ние търсехме тъкмо човек като него във връзка с възраст, опит и жанр ", съобщи мениджърът на " сините " Томас Тухел, представен от Скай Спортс.

27-годишният Стърлинг подписа за пет години с " Челси ", като има алтернатива за още една. Той пътува нощес за Съединени американски щати, където " сините " са на подготовка.

" Щастлив съм, че съм тук. Постигнах съм доста в моята кариера, само че има още какво да спечелвам. Чакам с неспокойствие да заиграя със синята фланелка под управлението на Томас ", съобщи британският национал.

Юношата на " Ливърпул " е първият огромен летен трансфер в ерата на новия притежател Тод Боули на " Стамфорд Бридж ". Следващият ще бъде на бранителя Калиду Кулибали, който към този момент е прецизирал персоналните си условия и ще премине медицински проучвания през днешния ден.

Сделката с " Наполи " е на стойност 32 милиона паунда.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР