Трансферът на Филипе Коутиньо в Барселона за сумата от 145

...
Трансферът на Филипе Коутиньо в Барселона за сумата от 145
Коментари Харесай

Великата любовна история на Филипе и Айне

Трансферът на Филипе Коутиньо в Барселона за сумата от 145 млн. паунда притегли вниманието на света, само че ме по-малък интерес буди неговият брак със брачната половинка му Айне, който може да бъде разказан като " великата любовна история ".



През съвсем всяка стъпка от кариерата му, от Васко да Гама, през Интер до Ливурпул, те са били дружно. И даже това, че живееха надалеч един от различен, когато той мина чартърен в Еспаньол, не можа да провали връзката им.



Нищо чудно, че Коутиньо се вписва толкоз добре в Каталуния. Лионел Меси се ожени за детската си обич Антонела Рокуцо на обилна гала предишното лято. А съотборникът му Луис Суарес трябваше да издържи на дългите дистанции с приятелката си Софи, когато стартира кариерата си в Насионал. Те са дружно от 15 години, а Софи е вдъхновението на уругвайската звезда да се трансформира в играча, който е през днешния ден.



Тази позната история за романтиката в Барселона и ранната обич откриваме още веднъж при 25-годишния Филипе и 24-годишната Айне. Двамата се срещат през 2007 година, когато обещаващият футболист е единствено на 14 години, и израстват дружно в бразилската столица Рио де Жанейро. Техен общ другар ги среща на празненство, след което те стартират да се срещат. След време Айне се реалокира в дома на Филипе и дели един покрив с майка му Есмералда и татко му Хосе.



Айне на всички места пътува с него, гледа всеки негов мач. През 2008 година Филипе подписва с Интер преди да се завърне във Васко шку да Гама за два сезона. Когато Филипесе още веднъж дебаркира в Интер през 2010 година Айне прекъсва образованието си и отпътува дружно с него. Двамата са принудени да живеят разграничени за малко, когато през 2012 година той облича екипа на Еспаньол, само че по-късно през същата година Филипе и Айне се женят. Когато той подписва с Ливърпул през 2013 година, те се местят дружно на Острова



Понастоящем, двамата към този момент имат две деца - щерка Мария и наследник Филипе-младши. А бразилската звезда сподели своята отдаденост към обичаните си хора, като татуира Айне, майка си, татко си и двамата си братя на лявата си ръка.

A post shared by Aine Coutinho (@ainee.c) on Nov 9, 2017 at 11:04am PST

" Айне играе голяма роля във всички, което върша. Не сме учили дружно, не сме имали общи другари, с изключение на един, който направи празненство, а ние и двамата се озовахме на него. Запознахме се там, седнахме дружно и дълго си говорихме.Тя ме помоли да бъда нейното гадже. Не е имало миг, в който да сме били като " ОК, в този момент сме дружно. Ние сме от еднакъв квартал, тъй че просто започнахме да се виждаме все по-често, да се събираме дружно и възприятията ни да стават все по-дълбоки и по-силни. "

A post shared by Aine Coutinho (@ainee.c) on Jun 28, 2017 at 6:55am PDT

Сега Коутиньо чества всеки собствен гол, като изпраща целувки в нейната посока.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР