Трансферът на Фабиан Руис от Наполи в Пари Сен Жермен

...
Трансферът на Фабиан Руис от Наполи в Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Чакат Фабиан Руис в Париж за прегледи

Трансферът на Фабиан Руис от Наполи в Пари Сен Жермен е въпрос на часове. “Гадзета дело Спорт ” осведоми, че италианският клуб е приел офертата на парижани за халфа и се чака още на следващия ден той да пътува за френската столица, където би трябвало да премине наложителните медицински прегледи, преди да подпише с новия си тим. 

Наполи ще получи 23 млн. евро за Руис, а неговият контракт с ПСЖ ще е за 5 години. Във френския гранд халфът ще получава по 5 млн. евро на сезон. 

Руис беше “замразен ” от Наполи, откакто отхвърли да удължи контракта си. Испанският национал не се появи в нито един от първите три мача на “партенопеите ” в Серия “А ” и тренираше настрана от главния състав. 

Фабиан Руис дойде в Наполи през 2018 година. Тогава за него на Бетис бяха платени 30 млн. евро. Техничният полузащитник изигра 166 мача и осъществя 22 гола за отбора. 

Привличането на Руис в ПСЖ значи, че Леандро Паредес съвсем несъмнено ще премине в Ювентус. Преди това обаче “бинаконерите ” би трябвало да се разделят с един всред Адриен Рабио и Артур.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР