Трансферът на Алексис Санчес в Манчестър Юнайтед със сигурност ще

...
Трансферът на Алексис Санчес в Манчестър Юнайтед със сигурност ще
Коментари Харесай

Кучетата на Санчес също облякоха фланелката на "Юнайтед"

Трансферът на Алексис Санчес в " Манчестър Юнайтед " сигурно ще обезпечи нови два четириноги фена на " алените дяволи ". Техните имена са Атом и Хъмбър - кучетата на чилиеца, които го следват на всички места.

Любимците на футболиста към този момент имат и публични екипи, а Санчес не пропусна да показа фотоси с почитателите си в обществените мрежи.

В момента Атом и Хъмбър живеят в жилището на новото попълнение на " Юнайтед ". Той е отседнал в хотела,в който живее и мениджърът Жозе Моуриньо.

" Те са мои другари, мои деца. Прекарвам всеки ден с тях. Посрещат ме, когато съм изтощен вечер и не съм в въодушевление. Разбират ме и знаят по какъв начин се усещам всеки ден. Винаги са до мен, след загуба или победа. Чакат ме в идентични изражения. Те просто ме схващат и желая да съм благополучен ", изясни Санчес.

Банер с Атом и Хъмбър висеше на една от трибуните на " Емирейтс ". Той въодушевяваше чилиецът за победи. След прехвърлянето най-вероятно на негово място ще се появи афиш, който ще призове Хенрих Мхитарян да бележи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР