Трансджендър от САЩ стана първият човек с различна полова идентичност,

...
Трансджендър от САЩ стана първият човек с различна полова идентичност,
Коментари Харесай

Докъде се докараха: Трансджендър от САЩ роди бебе, но няма гърди да го кърми, защото си ги премахнал, не иска да определи и пола му

Трансджендър от Съединени американски щати стана първият човек с друга полова еднаквост, родил бебе. Роден като жена Кейси Съливън от щата Уисконсин родил дете преди пет години, когато още не бил сменил пола си. Четири години по-късно той стартира да приема мъжки хормони и премахнал гърдите си. Но поради раждането на второто си дете от своя сътрудник Стивън, на Кейси му се постанова за известно време да се откаже от хормонална терапия, оповестява The Mirror.
Когато се родило детето му – Феникс, с тегло 3,8 кг, на Съливан му се наложило да кърми бебето с донорско мляко. Двойката отхвърлят и да разгласят пола на дребното, защото считат то да пораства с полова индиферентност и когато порасне да се дефинира единствено.

„ Не одобрявам, когато ми приписват какъв е пола на бебето ми. То ще порасне и ще реши. А въпросът какви са му гениталиите, ми се коства ужасяващ “, отбелязал родителят.

Съливан декларирал, че не счита бременността за женска линия и не има вяра в ролята на пола. Той се родил жена, на 19 години за първи път се омъжил, само че почнал да страда от меланхолия и се алкохолизирал.

Когато родил за първи път се надявал, че това ще го накара да се почувства повече жена, само че това не се случило, макар че той обичал детето. Три месеца след раждането Кейси се оповестил за трансджендър и неговият мъж го изоставил.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР