Тръмп заяви, че Манафорт е наказан за обичайна за всеки

...
Тръмп заяви, че Манафорт е наказан за обичайна за всеки
Коментари Харесай

Тръмп заяви, че Манафорт е наказан за обичайна за всеки политически консултант дейност

Тръмп съобщи, че Манафорт е осъден за нормална за всеки политически съветник активност
Президентът Доналд Тръмп счита, че е някогашният началник на предизборния му щаб Пол Манафорт, е подложен на гонене, в частност, за активност, която е естествена за политическите консултанти и лобисти във Вашингтон. Това изказване бе направено от американския водач в изявление за телевизионния канал "Фокс нюз".

"Аз се отнасям с надълбоко почитание към това, което той направи, към това, през което той мина - казваТръмп. -Той е работил за Роналд Рейгън в продължение на доста години, работил е за Боб Доул (бивш сенатор и претендент за президент). Мисля, че неговата компания е работила и за [сенатор Джон] Маккейн. "

Както отбелязва Тръмп, Манафорт "е работил с доста, доста хора в продължение на доста, доста години." "Бих споделил, във връзка на това, което той е направил...Някои от обвиняванията, които му насочиха... Възможно е всеки съветник, всеки лобист във Вашингтон да прави същото нещо", прибавя президентът, представен от ТАСС.

"Ако погледнете към Хилъри Клинтън, към хората, които са работили за нея, погледнете закононарушенията, които тя е направила - продължава американският водач -. Имейлите, които тя изтри, 33 000 писма, откакто бе призована пред Конгреса. И Министерството на правораздаването не подхваща нищо по този въпрос. А всички други останали закононарушения, които тя извърши? ", пита Тръмп. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР