Тръмп посочи възможните кандидати за вицепрезидент на САЩ. Бившият президент

...
Тръмп посочи

Снимка: БГНЕС/ EPA/DAVID MAXWELL

Коментари Харесай

Тръмп посочи възможните кандидати за вицепрезидент на САЩ

Тръмп уточни вероятните претенденти за вицепрезидент на Съединени американски щати. Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че в актуалната предизборна акция обмисля губернатора на Тексас Грег Абът и сенатора от Южна Каролина Тим Скот като претенденти за поста вицепрезидент.

„ Абът е необикновен човек, за мен беше чест да имам неговата поддръжка. Той прави страхотна работа. Той е човек, за който бих помислил “, сподели Тръмп в изявление за Fox News.

Политикът загатна и Скот.

„ Той беше добър като претендент, само че не искаше да приказва за себе си. Той е доста добър човек. За мен той е необикновен. Казах му, че е по-добър за мен, в сравнение с за себе си “, сподели Тръмп.

Следващите президентски избори в Съединени американски щати ще се проведат през ноември 2024 година Доналд Тръмп и Ники Хейли се борят за номинацията на Републиканската партия. Сегашният американски водач Джо Байдън също съобщи, че има намерение да бъде избран отново от Демократическата партия.

Часове преди изявлението, Тръмп упрекна Байдън за свободното прекосяване на границата от нарушители, убийци и наркомани.

„ Страната ни е залята от нарушители, убийци и наркомани. Всички те минават през ужасната отворена граница на Джо Байдън. Никога не е имало граница като тази на никое място по света. Това е злополука “, сподели Тръмп във видео известие, оповестено на 28 февруари на неговата страница Truth Social.

Той даде обещание да организира най-голямата интервенция по депортиране в американската история, с цел да изведе „ незаконни и убийци “, които бяха вкарани в Съединените щати заради неприятно охранявана граница.

Тръмп е безапелационен, че ще  затвори границата на страната, в случай че завоюва президентските избори през ноември.

Президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат на 5 ноември. На 25 април 2023 година демократът Байдън разгласи, че ще се кандидатира за преизбиране на най-високата държавна служба. Тръмп разгласи влизането си в предизборната акция през ноември 2022 година Тръмп води Байдън по известност с към два % в национални социологически изследвания, съгласно The ​​Hill.

Източник: Fox News/Превод: SafeNews
Още вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР