Тракия се превръща в най-спортния район в града. И досега

...
Тракия се превръща в най-спортния район в града. И досега
Коментари Харесай

Кметът на Тракия Костадин Димитров с добри новини за развитието на квартала

" Тракия " се трансформира в най-спортния регион в града. И до момента беше по този начин, само че отсега нататък ще стане още по-спортен " - съобщи пред  Plovdiv24.bg  районният кмет.

Най-новият обект стартира да се построява до магазин " Декатлон ". Инвеститорите плануват на свободната зелена повърхност в непосредствена непосредственост до търговския  център да се направи зона с атракции за деца и за спортуване. 

Съществуващата спортна зона ще бъде напълно реновирана и разширена. По план се планува да има фитнес навън, футболно игрище, даже писта за тичане. Децата ще се забавляват на площадка с разнообразни спортни занимания съгласно възрастта си. В зоната ще бъдат обособени и кътчета за отдих.

Спортният образ на " Тракия " се затвърждава и с още една инвестиция, която следва да се направи. " Семеен кодекс - Авангард "  ЕООД, чиято концесия в региона беше удължена с 8 години с , възнамерява да благоустрои свободните площи към обекта и да реконструира комбинираните открити спортни стадиони към спортния център. В плана, показан на община Пловдив, се резервира едното спортно игрище, а другото ще се трансформира в писта за тичане. Спортната повърхност, съгласно концесионния контракт още от 2009 година, е в размер на 1400 кв. метра.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР