Тракия икономическа зона излязоха с позиция относно ситуацията в Либхер-Хаусгерете

...
Тракия икономическа зона излязоха с позиция относно ситуацията в Либхер-Хаусгерете
Коментари Харесай

Тракия икономическа зона излязоха с позиция относно ситуацията в Либхер

Тракия икономическа зона излязоха с позиция по отношение на обстановката в " Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД ". 

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД е един от първите вложители в " Тракия икономическа зона “ /ТИЗ/. Дейността на немската компания тук притегли още няколко задгранични компании, нейни контрагенти, които откриха фабрики в ТИЗ. " Либхер “ работи и с доста локални подизпълнители, което значи, че с помощта на тази компания в района са обезпечени хиляди непрекъснати работни места. Казано накратко: изборът на реномирана компания като " Либхер “ да сътвори дружество в ТИЗ даде положителен сигнал на вложителите, че България е положително място за бизнес.

Вече 21 години " Либхер “ е измежду първите в страната в няколко аспекта. Известна е като правилен шеф, който дава едни от най-високите хонорари в Пловдивска област за нискоквалифициран труд. Предлага и огромен брой обществени придобивки на своите чиновници.

" Либхер “ е първата компания в ТИЗ, която сътвори личен образователен център за образование, подготовка и преквалификация на фрагментите. Това ясно демонстрира грижата на управлението за професионалното израстване на служащите, за тяхното личностно развиване, което води и до по-високи трудови хонорари. Фирмата е и от първите, действително подкрепящи българското обучение. Тя е сътрудник с няколко професионални гимназии, като подкрепя обучителния развой в тях.

Затова, ние, екипът на " Тракия икономическа зона “, мощно се изненадахме от митинга в завода. Никога не сме и помисляли, че ще има такава обстановка с шеф, който обезпечава едни от най-високите заплати в района, изплащани без забавяне, без значение от международната икономическа обстановка.

" Либхер “ е един от огромните данъкоплатци в страната и основен производител на съвсем напълно експортно насочена продукция, което е извънреден плюс за българската стопанска система.

Да, в едно " семейство “ постоянно може да има недоразумения и недоволни. Но методът връзките да бъдат изгладени е да се седне дружно и всеки от членовете да чуе и да вникне в причините на другия. Защото ескалирането на обстановката води до загуби и от двете страни.

В тактиката за развиване на " Тракия икономическа зона “ важeн приоритет от години е общественият детайл. Това включва опазване на здравето, положителни условия на труд и живот, обучение - основаване на висококвалифицирани фрагменти, които да получават почтено възнаграждение за труда си, консолидиране на просвета и бизнес, само че също създаване на обществена инфраструктура в индустриалните зони като детски градини, общежития, медицински центрове. Ако тази наша обществена политика бъде подкрепена по-силно от страната, общините, компаниите, тя ще способства за повишение стандарта на живот на обществото.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР