Тръгваме със сериозни намерения - да сме незаобиколим фактор в

...
Тръгваме със сериозни намерения - да сме незаобиколим фактор в
Коментари Харесай

Цветан Цветанов след регистрацията в ЦИК: Готови сме, ще стигнем иновативно до хората

Тръгваме със съществени планове - да сме незаобиколим фактор в идващият парламент. Другата седмица започваме представянето на програмата си онлайн. Ще стартираме със правосъдната промяна и с рефомите, касаещи българите в чужбина. Това съобщи водачът на Републиканци за България Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа след регистрацията им в ЦИК за идните избори, съобщи кореспондент на

По думите ми са събрали над 32 000 подписа, а това ще им даде над 1%.

"Това, което вършим е да посетим нашите структури във всяка община. Ние ще подходим новаторско и ще имаме youtube канал, с цел да можем да посетим всички общини и онлайн, в случай че не можем поради ограниченията, свързани с ковид ", безапелационен бе той.

"Ние сме първата политическа партия, която се записва през днешния ден. Готови сме. Започваме да изпълняваме всичките си набелязани точки по програмата. Скоро ще поканим всички медии на откриването на офиса на централата ни, където кипи всичкият ни труд ", съобщи Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР