Трагедия в село Расово - мъж и жена загинаха от

...
Трагедия в село Расово - мъж и жена загинаха от
Коментари Харесай

Трагедия: Семейство умря при кражба на ток

Трагедия в село Расово - мъж и жена починаха от токов удар в резултат на непозволено присъединение към електрическата мрежа, оповестиха от ОДМВР в Монтана.

На 31 юли 2022 година към12,50 ч. в районно управление (на МВР) Лом е получен сигнал за зародил случай с потърпевши хора в частен дом с. Расово, общ. Медковец. Адресът неотложно е посетен от екипи полицията и незабавна помощ.

В лятната кухня на частен парцел, в обособено помещение като баня, са открити телата на двамата наематели на парцела - мъж и жена на 28 година от село Расово и село Ковачица, живеещи на фамилни начала. По дланите на починалите са открити забележими следи от токов удар и изгаряния.

Дежурна оперативна група с присъединяване на екип на електроразпределителни мрежи на енергийно сдружение е направила оглед. Установено е, че електрозахранването на парцела е било прекратено, а с цел да се подаде електричество към дома е осъществено непозволено присъединение.

Променени били местата на етапа и нулата на електрическата веригата, което довело до протичане на електричество по корпуса на бойлера и душ батерията. Телата на починалите са превозени за аутопсия в болничното заведение в Монтана. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР