Трагедия с българско семейство водолази, които се опитаха да подобрят

...
Трагедия с българско семейство водолази, които се опитаха да подобрят
Коментари Харесай

Трагедия с българско семейство водолази в Гърция

Трагедия с българско семейство водолази, които се пробваха да подобрят международния връх на надълбоко гмуркане раздруса Гърция, написа "Български вести ". Жена бе извадена мъртва след гмуркане със брачна половинка си в региона на залива Торонеос, Халкидики, а в интензивно поделение на болничното заведение "Свети Павел " в Солун по неотложност е настанен брачният партньор й. Двойката се е пробвала да усъвършенства международния връх на надълбоко гмуркане. Според бреговата защита става дума за двойка българи на възраст 47 и 45 години, които по време на спускането си са се почуствали зле. 
Както уточни шефът на Бърза помощ в Солун Христос Мацукудис, 45-годишната жена, незнайно по каква причина, е получила дезориентация, което е довело до удавянето й. "Въпреки напъните на лекаря, който е участвал на гмуркането на двойката, не е съумял да я върне към живот ", добави Мацукудис. 47-годишният също се е чувствал зле в морето и съгласно шефа на Бърза помощ, членовете на водолазната група, която ги следила, последователно го е извадила на повърхността. 
"Процесът по гмуркане е траял към 3 часа и незабавно щом е изваден, е превозен с лодка до пристанището на Порто Карас, където с хеликоптер е трансфериран в Солун, в болница " Св. Павел ", сподели шефът Бърза помощ.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР