Трагедия, подобна на тази отпреди 2 години край Своге, когато

...
Трагедия, подобна на тази отпреди 2 години край Своге, когато
Коментари Харесай

Непотвърден от МВР разказ: Автобус с деца за малко не се е преобърнал по пътя за Своге

Трагедия, сходна на тази отпреди 2 години край Своге, когато починаха 20 души, още веднъж е била на път да се случи. Това твърди в собствен роман във Фейсбук жена на име Виолета Илиева.
Според написаното от нея, става въпрос за случай с рейс по постоянна линия Искрец – Своге, който по разписание потегля в 7:20 часа. Жената твърди, че в местността " Ценин мост " рейсът бил ударен от бус, приближаващ от Своге и надлежно рейсът поднесъл, като се заклещил в мантинелата на моста. За похлупак малко по-късно последвал втори удар, от различен бус, в задната част на рейса.
Съгласно описа, имало действителна заплаха рейсът да се преобърне. Превозното средство нямало шофьорска врата, от която " да излезем спешно, нямаше и спешно чукче с което да се счупи стъкло ". Двете странични порти бяха блокирани и не можеше да се излезе от тях ”, твърди Илиева.
На място пристигнала полиция и пасажерите – 20-тина души, в това число много деца, били извадени през " страничното шофьорско стъкло ". " Специални благодарности на служител на реда Красимир Колев, който поемаше пасажерите от страничния шофьорски прозорец на рейса, с цел да можем да излезем ", написа още Илиева.
Actualno.com потърси повече информация от Министерство на вътрешните работи. От пресцентъра на полицията ни споделиха, че нямат данни за подобен случай, само че не тъй като не се е случил, а тъй като произшествия, при които няма потърпевши, се вписват в полицейския бюлетин и влизат в полицейската статистика 24 часа откакто са се случили. Ако е имало подобен случай, ще сме наясно на следващия ден (7 февруари), прецизираха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Заглавна фотография: Архив от злополуката през 2018 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР