Трагедии белязаха днешния светъл християнски празник. В навечерието на Рождество Христово

...
Трагедии белязаха днешния светъл християнски празник.
В навечерието на Рождество Христово
Коментари Харесай

Трагедии на Коледа: В Хасково пребиха до смърт 4-годишно дете, пожар отне живота на трима в София

Трагедии белязаха днешния ярък християнски празник.

В навечерието на Рождество Христово в Хасково 4-годишно дете е било пребито до гибел от пастрока си . Тежкото закононарушение е осъществено нощес към 2 часа в хасковския кв. „ Република “.

Днес Окръжната прокуратура в Хасково заяви, че причинителят е задържан и против него е формирано досъдебно прооизводство.

Майката на детето също е била бита и е в болница с заплаха за живота. Тя живеела на фамилни начала с килъра, който съгласно неофициална информация, е бил дрогиран. Мъжът е осъждан. Той постоянно употребявал опиати, оповестява БГНЕС.

Трима души починаха след огромен пожар на улица " Бачо Киро " в центъра на София тази нощ.

Сигналът за пожара е подаден на телефон 112 малко след 1 часа тази нощ. Един от починалите е квартирант. Огънят е тръгнал от подпокривното пространство. Изгорял е последният етаж, където има огромно количество дървен материал и това е една от аргументите огънят да се разрастне толкоз бързо.

В Монтанско мъж е арестуван нощес поради побой над дежурната лекарка в Центъра за незабавна здравна помощ в града, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана, представени от Българска телеграфна агенция.

Мъжът е на 37 години от село Портитовци, община Бойчиновци.

Към 21,30 часа на Бъдни вечер той дошъл в центъра, намиращ се в постройката на окръжната болница „ Д-р Стамен Илиев “, дружно със брачната половинка си на 35 години и детето си. Според родителите минути преди прегледа детето получавало гърчове, само че лекарката оповестила друга диагноза. Това подразнило родителите и бащата се нахвърлил с юмруци върху лекарката, а майката почнала да блъска вратите в незабавния център.

След саморазправата дежурната лекарка е получила лека телесна щета, а пристигналите на място полицейски чиновници задържали бащата за 24 часа.

От ОД на Министерство на вътрешните работи показали, че са разпитани очевидци и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР