Трафикът в германския град Мюнхен през работната седмица е ужасен,

...
Трафикът в германския град Мюнхен през работната седмица е ужасен,
Коментари Харесай

Да плуваш до работата си

Трафикът в немския град Мюнхен през работната седмица е ужасяващ, напомня Би Би Си. Бенджамин Дейвид е един от многото, на които им е пристигнало до гуша от тапите. Все отново на него му хрумнало едно много ексцентрично решение - решил да върви на работа, плувайки в минаващата през града река Изар.

Дори и фактът, че би трябвало да плува най-малко два километра, не го разколебава.

Разбира се, преди да излезе от вкъщи си, немецът не пропуща да ревизира какво е равнището и температурата на водата в реката, както и каква е скоростта на течението. Така той е сигурен, че няма да се сблъска с компликации по време на своето пътешестване към работния офис.

Бенджамин разполага с водонепроницаема раница, където поставя преносимия компютър си, работния си костюм и обувките си. От клипа излиза наяве, че раницата играе ролята и на тип дюшек.



В взаимозависимост от сезона, той носи плувни къси панталони, къси или дълги плувни костюми, само че в никакъв случай не пропуща да постави своите гумени сандали, които защищават краката му от дребните стъкълца и отпадъци, които се намират в реката и наоколо до нея.

Неговият метод на пътешестване постоянно се коства извънредно комичен, в някои случаи даже недопустим, от инцидентните минувачи. Бенджамин обаче счита, че плуването е един по-бърз и по-спокоен способ на предвижване. „ Предпочитам да плавам, в сравнение с да седнал съм в колата си и да се дразня на големите тапи! “, споделя той.

За информация:

Изар е употребен като воден път в продължение на повече от 150 години.

Реката е била един от основните направления от Рим до Виена. Хората са се придвижвали със салове, само че това е било преди повече от 100 години.

Дължината на Изар е 295 км.

Реката извира от Алпите, като минава през Австрия и Германия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР