Трафикът е интензивен за товарни автомобили на изход на част

...
Трафикът е интензивен за товарни автомобили на изход на част
Коментари Харесай

Интензивен трафик на част от граничните ни пунктове

Трафикът е натоварен за товарни коли на излаз на част от гранично контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) по границата с Румъния и Турция, оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция “. Информацията е настояща към 06:00 часа тази заран. 

По границата с Румъния трафикът е натоварен на ГКПП „ Видин “,  „ Кардам “, „ Дуранкулак “ и „ Оряхово “.

Затруднено е прекосяването през ГКПП „ Кулата “/„ Промахон “ по границата с Гърция заради въведената от гръцките управляващи краткотрайна организация за поетапно ограничение на придвижването на товарни коли в двете направления. Извършва се ремонт на развалени сектори от пътните ленти за камиони и от време на време те минават единствено през една лента на вход и една на излаз. Ремонтните действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Промахон “ ще продължат до 16 април. Трафикът е естествен на всички останали гранични контролно-пропускателни пунктове.

През граничните пунктове „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

По границата с Турция трафикът е натоварен на пункта „ Капитан Андреево “.  

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границата със Сърбия. На ГКПП „ Калотина “ се правят строително-монтажни действия, които постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

По границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР