trafficnews.bgФутболист от отбора на село Труд бе осъден на 1000

...
trafficnews.bgФутболист от отбора на село Труд бе осъден на 1000
Коментари Харесай

Футболист преби съдия на селско дерби край Пловдив, дал му червен картон

trafficnews.bg

Футболист от тима на село Труд бе наказан на 1000 лв. административна санкция поради нахлуване над основния рефер. Посегателството е станало по време на дербито сред клубовете  от „ Б ” Областна група - ФК „ Вихър -2006 " – Граф Игнатиево и ФК „ Труд ".

Мачът се провеждал умерено до отбелязването на първия гол от страна на домакините- Вихър -2006 в 68-та минута. Феновете и футболистите от противниковия тим се разгневили, заваляли обиди и псувни.  
 
Докато вратарят на ФК „ Труд " се опитвал да изкара топката от мрежата до него отишъл негов съотборник и го бутнал. Това било забелязано от главния арбитър, който се доближил до нервния състезател. За осъщественото от последния нарушаване, съдията му посочил жълт картон. Тъй като футболистът имал към този момент подобен, реферът бръкнал в джоба си, с цел да му покаже и червен. В този миг играчът се засилил и му нанесъл удар с ръка. От него съдията паднал на земята.

Дербито било прекъснато незабавно, защото потърпевшият не виждал съвсем нищо с периферното си зрение на лявото око.

Реферът посетил лечебно заведение. Там бил прегледан и му било направено съдебномедицинско уверение. От удара той е получил  травматичен оток на лявата половина на лицето и разкъсно - контузна рана по лигавицата на горната джука.

Съдията подал тъжба в прокуратурата и футболиста бил притеглен като обвинен. Не след дълго се изправил и пред съда за причиняване на две телесни повреди на длъжностно лице по хулигански подбуди.

Футболистът признал виновност и изказал страдание. Той съдействал от самото начало на органите на реда по време на досъдебното произвеждане. Подсъдимият е с чисто правосъдно минало, без престъпни прояви, работещ. Поради това съда се смили към него и го наказа единствено с финансова глоба. Футболистът бе освободен от наказателна отговорност и санкциониран с 1000 лв..

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР