trafficnews.bg22- годишната Симона излязла от “Сън Вилидж“ секунди, преди килърът

...
trafficnews.bg22- годишната Симона излязла от “Сън Вилидж“ секунди, преди килърът
Коментари Харесай

Мъжът, оцелял при стрелбата в Слънчев бряг: Ако Михаил ни беше видял, сега щяхме да сме мъртви

trafficnews.bg
22- годишната Симона излязла от “Сън Вилидж “ секунди, преди убиецът да избяга

22- годишната Симона е закъсняла за срещата си с Коста Николов - Миджурина, само че не задоволително. Собственикът на верига казина бе разстрелян преди седмица в Слънчев бряг, а килърът рани тежко в главата и самата Симона. Момичето е в болничното заведение в Бургас, където лекарите се борят за живота й. Днес тя бе изведена от медикаментозната кома, в която прекара последните дни, само че положението й продължава да е сериозно, предава Трафик Нюз. 

Във съдбовната вечер Коста Николов чакал Симона с лимузината си пред комплекс " Сън вилидж " в курорта. На задната седалка пътували мъж и жена, другари на Миджурина. Четиримата имали резервация за вечеря в първокласен ресторант в комплекса.  

Симона закъсняла към 20 минути, а Николов изчаквал извън на спешни. В това време убиецът се доближил до автомобила и изпразнил пълнителя на револвера си през отворения прозорец. В същото време се появила Симона, която станала очевидец на изтезанието. Тя видяла мъжа, който стрелял по Коста и почнала да го моли, " Не, апелирам те, недей ". Тогава мъжът се обърнал и стрелял в главата й. Пронизал я е в региона на лявото слепоочие, добавя изданието.

Момичето се свлякло в локва кръв  и изгубило схващане. " Ако убиецът ни беше видял, в този момент и ние щяхме да сме мъртви, безапелационни са мъжът и дамата от задната седалка. Той съумял да резервира самообладание и се обадил ан 112, написа Трафик Нюз.

Убиецът, Михаил Станчев /37/ година, бе арестуван няколко часа след убийството преди Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово. Той пътувал с колата си към границата, като в него са открити оръжието на закононарушението и интернационалния му паспорт. Пре Окръжен съд - София, където бе прегледана мярката да неотклонение, Станчев съобщи, че е щял да се съобщи на границата, само че съдията не се смили към него и го остави в ареста. Причината за жестоката драма е патологичата ревнивост, която Михаил изпитвал към Симона. Двамата имали краткотрайна връзка. Те се срещнали при започване на сезона и почнали да излизат. След това обаче Симона почнала работа в
казиното на Коста Николов и провокирала интереса му. Месец по-късно се преместила в жилището му в комплекс " Сън Вилидж ".  Младата дама обаче предпочела по-възрастния мъж, което Михаил не могъл да понесе, написа Трафик Нюз.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР