Traffic newsИзданието промотира курорта като невероятно място за отмора, силни

...
Traffic newsИзданието промотира курорта като невероятно място за отмора, силни
Коментари Харесай

Британска медия хвали Слънчев бряг: Не е нужно да чупите касичката, за да почивате там!

Traffic news

Изданието промотира курорта като необикновено място за почивка, мощни чувства, спорт и шопинг

 

Британската медия „ Дейли Таймс ” написа просторен материал, в който хвали почивката в Слънчев бряг. Изтъкват се евтините цени и безбройните благоприятни условия за занимания.

" Слънчев бряг е най-големият български морски курорт и е необикновено място за почивка, до момента в който за търсещите мощни чувства, също има благоприятни условия за спортуване. Има и оживена комерсиална алея с магазини, сергии и заведения за хранене, с благоприятни условия за наемане на скутер, в случай че ви мързи да ходите ", написа изданието.

" Вечерните занимания също са добре застъпени с питейни заведения, клубове и казина. Добрата вест е, че не би трябвало да чупите касичката си, тъй като бирата коства единствено 1 лира, а цялото семейство може да се нахрани умерено за 30 паунда. Семействата могат да вървят на мини голф, аквапарк или в някоя от многочислените детски площадки ", поучава още публикацията.

Място в нея намира и предпазеният от ЮНЕСКО остарял град на Несебър. Дейли таймс го дефинира като един от най-древните европейски градове и международно културно завещание.

" Впечатляващата мелница по пътя към Стария град, калдъръмените улички и множеството християнски храмове, дружно с архитектурата, са единствено част от нещата, на които може да се насладите в Несебър ", споделят създателите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР