Традицията повелява да ги носим именно през , защото ни

...
Традицията повелява да ги носим именно през , защото ни
Коментари Харесай

17 стайлинг идеи как да носим бели дънки това лято

Традицията повелява да ги носим точно през, тъй като ни дават сигурността на дънките, само че се възползваме от друга тяхна по-свежа версия, с цел да излезем от комфорта на класиката.

Точно тъй като са бели, тези дънки ни разрешават изключителна независимост в съчетанията и все пак като че ли ги харесваме в с онази по-нежна и графична гама, когато светлите тонове доближават единствено до плътността на бежовото, а тъмните минават в тоталната прекаленост на черното. Така навлизаме в друга зона на комфорт, която е малко небрежна, само че доста изискан.

Но това напълно не значи, че не можем да опитвам в комбинации с ярки и наситени или нежни пастелни цветове. И нямаме самообладание, когато ще сложим към тях тези блузи с открити плещи и ще прибавим комфортни чехли, сламена шапка и чанта от бамбук, с цел да се насладим на си. Миди дължината и лекото разкрояване, с което още се отличават must have дънките, не пречат да се носят както с ниски, по този начин и с високи обувки, без значение от растежа ни, което ги ненапълно ги прави много универсални.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР