Традиционно в началото на месец декември Община Котел осигурява възможност

...
Традиционно в началото на месец декември Община Котел осигурява възможност
Коментари Харесай

Община Котел организира Коледен базар

Традиционно при започване на месец декември Община Котел обезпечава опция на занаятчии, търговци, детски градини, учебни заведения, пенсионерски клубове и неправителствени организации, регистрирани на територията на общината да показват своите произведения и творби на изкуството по време на Коледен базар. Провеждането на сходен вид базари, на които посетите могат да открият огромно многообразие от дарове за идните празници – занаятчийски творби, ръчно направени дарове, зимни асортименти, коледна декорация, хранителни произведения и питиета е обичана традиция в доста европейски градове, която в последните години сполучливо се постанова и у нас.

Базарът ще бъде разполагаем на искащите да вземат участие в него от 11 декември /понеделник/ на пл. „ Възраждане “, а формалното му разкриване ще бъде на 19 декември /вторник/.

Търговската активност ще се реализира в дървени къщички. Условията за използването им е наемателите да заплатят само разноските за електрическа енергия. Издаването на разрешителни ще се случва според Наредбата за реда и изискванията за осъществяване на комерсиална активност на територията на община Котел. Заявленията за прилагане на къщичките могат да бъдат получени от отдел „ Общинска благосъстоятелност “ в постройката на Община Котел.

Община Котел Ви кани дружно да станем част от празничния дух на Коледа!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР