Традиционно по Коледа в социалните мрежи започва шествие на щедро

...
Традиционно по Коледа в социалните мрежи започва шествие на щедро
Коментари Харесай

Попфолкът заблестя за Коледа – вижте разкошните домове на Глория, Ивана, Галена и още (СНИМКИ)

Традиционно по Коледа в обществените мрежи стартира шествие на обилно украсени елхи, богати трапези и празнични тоалети. Естествено, тази година поп фолкът несъмнено се показа най-добре в това отношение, като безусловно се окъпа в искра! Първа Ивана не пропусна да се щракне пред елхата.

Нагиздена в елегантна и много блестяща рокля, тя блестна пред почитателите си, гушнала един от подаръците на Дядо Коледа. С пожелания за здраве и фантазии за сбъдване певицата поздрави почитателите си и ги ориса с най-важното – Бог да благослови сърцата и домовете им.

 Ивана Коледа

 Ивана коледна елха

Глория също не остана по-назад от колежките си. Наскоро тя се появи наконтена в ултралъскава минирокля в компанията на няколко елхи и несъмнено, коледни дарове. Изпълнителката се радва на празниците и даже съумя да се наслаждения на компанията на фамилията си в синхрон с традицията.

 Глория Коледа

 Глория сребърна рокля

И другите колежки в сектора не пропуснаха да покажат коледно наличие в Мрежата. Галена да вземем за пример бе не запомнила аленото и сподели елегантна снежна елха от лъскавия си дом. Самата тя обаче, обратно на упованията, се бе щракнала „ неглиже “ – в скъсани дънки и необятен пуловер.

 Галена коледна декорация

 Галена Коледа

Малина също реши да заложи на традицията, а не на блясъка, и предложения почитателите си вкъщи на Бъдни вечер. Богато отрупаната с обичайни ястия софра и най-много сладката внучка на певицата, която носи нейното име, обраха възхитените аплодисменти на почитателите:

 Малина Коледа

Най-голям интерес обаче предизвика Камелия, която сподели фамилията си пред елхата. Певицата, Цветин и дребният им наследник театралничат в чудесно въодушевление, освен това наконтени в алено. Духът на Коледа за двойката за пръв път ги посреща в цялостен комплект. Откакто се снабдиха с Баян, светът за тях наподобява цялостен, тъй че в действителност има защо да са признателни.

 Камелия семейство

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР