Традиционният рали крос край ловешкото село Баховица събира автомобилисти от

...
Традиционният рали крос край ловешкото село Баховица събира автомобилисти от
Коментари Харесай

Рали крос Баховица е в събота и неделя

Традиционният рали крос край ловешкото село Баховица събира автомобилисти от цялата страна на 23 и 24 септември 2023 година, събота и неделя. Това е 35-ото издание, втори кръг от националния шампионат. Организаторите, сред които е и Община Ловеч, образуваха екип и конкуренцията още веднъж ще събере стотици фенове на трасето до село Баховица.

В събота от 14 часа са свободната и формалната подготовка, както и първият квалификационен манш, който е от 16.30 часа. В неделя е същинската конкуренция, започваща с втори квалификационен манш. След това състезателите ще имат къса отмора, до момента в който трае публично разкриване в 10.30 часа.Само 30 минути по-късно състезателите се връщат на пистата за трети квалификационен манш и финали. Награждаването е оповестено за 16.00 часа.

Рали-кросът датира още от края на предишния век. Макар конкуренцията да е прекъсвана няколко пъти, трасето край село Баховица е обичано на състезатели и фенове от цяла България и обичайно събира най-вече участници и аудитория. Контролните органи ще се грижат феновете да съблюдават маршрутите, обозначени с колчета и въжета. Всичко това би трябвало да подсигурява безвредно протичане на спортния празник, смятат от Община Ловеч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР