Традиционният конкурс за снимки, заснети със смартфони на Huawei, отново

...
Традиционният конкурс за снимки, заснети със смартфони на Huawei, отново
Коментари Харесай

Стартира локалното издание на конкурса за мобилна фотография HUAWEI XMAGE 2023 с тема „Повече светлина в моята история“

Традиционният конкурс за фотоси, снимани със смарт телефони на Huawei, още веднъж е тук, със особено издание за българските почитатели на марката. Тази година той се организира под името HUAWEI XMAGE 2023 и тематика „ Повече светлина в моята история “.

Huawei кани всички притежатели на смарт телефон на марката, без значение от модела, да споделят в Instagram или Фейсбук фрагменти от своята история – незабравими моменти, вълнуващи дестинации, които са посетили, уловени градски етюди или естествени явления, и всичко, което демонстрира техния неповторим взор към света през обектива на мобилната им камера. За да вземат участие в състезанието, фотосите би трябвало да са оповестени в интервала от 1 юни до 15 август 2023 и да са тагнати в обществен пост във Фейсбук или Instagram с хаштаг #HUAWEIXMAGEBG, с цел да бъде очевидно присъединяване и, надлежно, оценено съгласно изискванията на Конкурса.

Наградата

 Няма ограничаване за броя оповестени и тагнати фотоси от един участник, всяка една от тях ще бъде оценена и ще има шансове да донесе на създателя си премията в състезанието – флагманът на мобилната снимка Huawei P60 Pro, водещ класацията на DXOMARK за смарт телефон камери и разгласен за Най-добър фото смарт телефон на годината от профилираната медийната организация TIPA. Наградата се дава в неповторимия дизайн Rococo Pearl – неповторим освен със своята хармонираща с природата хармония, а и с това, че всяка обособена численост се разграничава от останалите по шарките на своя перлен тил, основан по новаторски индустриален развой въз основата на минерален прахуляк.

Снимките, участващи в състезанието, би трябвало да са снимани единствено с устройства на Huawei, само че се разрешава обработка със програмен продукт на трети страни. За по-конкретни условия, апелирам прочетете изискванията на състезанието.

Двоен късмет за победи

Всеки участник в локалния конкурс „ Повече светлина в твоята история “ може да се включи със същите фрагменти и в определена категория на световния конкурс HUAWEI XMAGE 2023 тук: https://gallery.consumer.huawei.com/. Наградите, извоювани в единия конкурс, не изключват продобиване и в другия.

Творбите, тагнати за присъединяване в българското издание, ще се правят оценка от локално жури по три съществени критерии – художествена стойност, качество и уникалност. Той ще има единствено един победител, който ще бъде разгласен на 1 септември 2023 год., във Фейсбук страницата на Huawei България https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/, както и на стори в Instagram профила й https://www.instagram.com/huaweimobilebg/

Журито на състезанието

 Журито на локалното издание на състезанието Huawei Xmage е формирано от персони с ослепителен принос в развиването на марката и на мобилната снимка у нас. Техните гласове са безусловно равнопоставени и спечелилият се излъчва на база на нормално болшинство. От страна на Huawei в журито участват  Анди Мяу, Генерален управител, и Дарина Иванова, Маркетинг Директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония. Българската професионална общественост е показана от Таня Дечева, помощник по снимка в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “, а надарените почитатели на Huawei – от двама спечелили в предходни фотографски състезания на марката. Светлин Йосифов е притежател на награди от Huawei кактo на световно, по този начин и на локално равнище. През 2020 година той печели локалния конкурс Huawei Next Image Awards, и е награден в категорията “Портрет “ на неговото световно издание, а Кристиян Петров е победител в последния до момента местен фотографски конкурс на марката – „ Spread the Love for Mate 50 Pro “.

Huawei ви желае незабравими летни истории и шанс в основаването на фрагмента, който ще ви донесе топ смарт телефона за всеки фотограф – Huawei P60 Pro.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР