Традиционният фестивал Beerфестът“ се завръща, за да донесе много музика,

...
Традиционният фестивал Beerфестът“ се завръща, за да донесе много музика,
Коментари Харесай

Традиционният фестивал „Beerфестът“ се завръща в Стара Загора

Традиционният фестивал „ Beerфестът “ се завръща, с цел да донесе доста музика, качествени питиета и страсти на старозагорците и гостите на града.

Седмото издание на феста ще стартира на 31 август и ще продължи до 4 септември. Градът на липите ще бъде Столица на бирата и сцена за обичани български музиканти, оповестяват от Общината в града. 

И тази година фестивалът ще бъде с вход свободен, а музикалната стратегия – изпълнена с богатство и многообразие от стилове. На сцената ще се качат както някои от към този момент познатите реализатори от минали години, по този начин и нови за „ Beerфестът “ имена. Старт на петдневния фест ще дадат гласовете на изключителните Керана и космонавтите, Орлин Павлов и Веселин Маринов. Отново не са пропуснати и феновете на хип-хоп музиката.

Тази година ще ги зарадват с осъществяванията си онлайн WoshMC, Секта, DJ Stevie G и DJ Stanchika, FO & Peeva, Billy Hlapeto & D3MO. Своето място в програмата имат и старозагорските групи Overground Brass Band и RockStage, последвани от Мери Бойс Бенд, дружно с Риа, D2, SEVI и Джони Джоели. Знаково ще бъде наличието и на обичаната Тони Димитрова. Специална е и последната вечер, отдадена на българския фолклор и етно музиката, в която публиката ще пее под звездите дружно с Deep Zone Project, Богдана Петрова и Деси Добрева с Лудо Младо Бенд.

„ Вълнуваме се да посрещнем още веднъж огромни български и непознати имена в Стара Загора. Радваме се, че събитието набира от ден на ден известност освен в нашия район, нямаме самообладание за следващ път да бъдем домакини на един от най-обичаните бирени фестивали в страната “, разяснява Живко Тодоров, кмет на община Стара Загора.

 „ Седмото издание на Beerфестът е в действителност особено за нас. През годините феновете на качествената бира и музика не спираха да изпълват поляната на парка  с въодушевление и да основават незабравими мемоари с околните си хора. Това наложи събитието като чакан и мечтан годишен празник за града. През 2022 година сме щастливи, тъй като имаме достойнството да отпразнуваме нашия 120-годишен празник с тези, които в действителност ценят и обичат цялото ни благосъстояние от бири и сайдери “, показа Олга Лавренова, изпълнителен шеф на „ Загорка “ АД, част от корпорация Heineken.

Beerфестът се организира от 2015 година и с времето последователно се трансформира във значима част от календара със събития на Стара Загора. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР