Традиционния събор Аспарухово пее и танцува ще се проведе и

...
Традиционния събор Аспарухово пее и танцува ще се проведе и
Коментари Харесай

56-та година поред Аспарухово ще пее и танцува цели 5 дни

Традиционния събор " Аспарухово пее и танцува " ще се организира и тази година в парка на Аспарухово.

За поредна 56-та година фестивалът ще събере дребни и огромни с прелестна музикално-артистична стратегия, занимания за децата, чудни вкусотии за гостите и студена бира.

А за най-малките уредниците са планували атракциони, стратегия за децата и чудни изненади.

Тазгодишното издание ще открие великата Валя Балканска на 21 юни (Сряда) от 20:30 ч. В предишното под звуците на неповторимата българска сцена ще ни върне невероятният Васил Найденов. Той и неговите незабравими шлагери ще озвучат парка на Аспарухово на 22 юни ( четвъртък).

По традиция на фестивала " Аспарухово пее и танцува " на респект ще бъдат и фолклорните ритми, песни и танци изпяти от ФФ " Авлига " и Търговска колегия " Мегдана " към Народно читалище " Просвета-1927 ", а за " десерт " уредниците са поканили неповторимата прима на българския поп фолк Глория. Тя ще постави завършек на вечерта в петък, 23 юни (петък) от 20:30 ч.



През уикенда на 24 -25 юни (събота и неделя) програмата на фестивала ще продължи със занимания, музика, песни и танци за най-маките посетители,  по-късно за по-големите ще пеят рок група " All stars ". Вечерта ще закрият страхотните музиканти от група ПИФ.

Петият ден от събора ще протече с още занимания от богатата стратегия.

Фестивалът " Аспарухово пее и танцува " завоюва премията на Фестивална академия Варна в категория " Грижа за публиката ".и и е гордостта на регион " Аспарухово ".

Събитието се организира със съдействието на НЧ " Просвета-1927 " и Община Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР