Този януари две от най-големите имена на модерния хорър –

...
Този януари две от най-големите имена на модерния хорър –
Коментари Харесай

Приятелството еволюира с М3ГАН от 13 януари в кината

Този януари две от най-големите имена на модерния хорър – Джеймс Уан (Убийствен пъзел, Заклинанието, Злокобен) и Джейсън Блум (Хелоуин, Невидимия, Черният телефон) се събират за първи път отвън извънредно сполучливата поредицата Коварен капан, с цел да ни показват новото лице на ужаса – М3ГАН .

Чудо на изкуствения разсъдък, М3ГАН е реалистична кукла, програмирана да бъде най-хубав другар и съдружник на детето. Създадена като първообраз за компания за играчки от брилянтния експерт по роботика Джема (Алисън Уилямс), М3ГАН може да слуша, да гледа и да се учи, до момента в който стане сътрудник в игрите, модел за подражателство и покровител на детето, с което е обвързвана. Когато ненадейно се оказва аставник на осиротялата си 8-годишна племенница Кади (Вайълет МакГроу), Джема се усеща извънредно несигурна и неподготвена да бъде родител. Под съществено напрежение в работата, Джема взема решение да събере М3ГАН с Кади, в опит да позволи и двата си казуса – решение, което ще има невъобразими последствия.

Първият филмов откъс на М3ГАН разкрива част от трагичната история, в която човешкият талант и положителните планове се израждат в същински призрачен сън. Но, като се изключи че ще предложи редица страховити моменти, филмът визира и извънредно настоящи тематики. Все повече хора се обръщат към технологията, която става медиатор, даже и сурогат на по този начин значимата връзка сред нас като обществени същества, имащи потребност от семейство, схващане и опора. Но какво се случва, когато технологията ни изневери? М3ГАН ще ни разкрие отговора, като ни уплаши, само че и развълнува, този януари единствено в кината.

Режисьор на кино лентата е Джерард Джонстън (Housebound), а сюжетът е дело на Акила Купър (Злокобен, Монахинята 2), по концепция на Джеймс Уан (Убиствен пъзел, Заклинанието), който е продуцент, наедно с Джейсън Блум (Хелоуин, Невидимия, Черният телефон). В функциите са Алисън Уилямс, Вайълет МакГроу, Рони Чиънг, Брайън Джордан Алварс, Джен Ван Епс, Лори Дънджий, Стефани Гарно-Монтен.

Ставаме най-хубави другари с М3ГАН на 13 януари.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР