Този уикенд се провежда играта Дигитални скаути. Вече две години

...
Този уикенд се провежда играта Дигитални скаути. Вече две години
Коментари Харесай

"Дигитални скаути": Мобилно приложение игра срещу онлайн тормоза

Този уикенд се организира играта " Дигитални скаути ". Вече две години смарт телефон приложението на „ Теленор “ научава дребни и огромни на обстоятелства, свързани с онлайн издевателството.

Мобилното приложение е вид игра. Тя се развива в границите на два дни и отговаряйки на въпроси, научаваш потребни обстоятелства, с които да се предпазиш от другите типове онлайн тормоз.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Няма възрастова граница, приложението е построено по подобен метод, че то да бъде налично и за най-уязвимите. Мога да кажа дори, че приложението и играта са безусловно подобаващи за хора от по-големи възрастови групи. Аз като един млад татко неотдавна на драго сърце бих разяснил на щерка си какво е " Дигитални скаути " и по какъв начин да изчерпи максимума от това нещо, с цел да се усеща безвредно в интернет “, споделя Дамян Диамандиев от „ Хаха.бг “.

Дамян Диамандиев е маркетинг специалист и инфлуенсър. Освен че е лице на акцията, той е персонално обвързван с тематиката.

„ Ставал съм жертва на цифров тормоз - и заплашителни мнения, и спамове. Даже съм подавал сигнал в районна прокуратура и в киберпрестъпления и се работи по тези сигнали “, споделя Дамян.
Снимка: btvnovinite.bg
Други способи за справяне с онлайн издевателството може да видите в " Дигитални сакути " на 30 и 31 октомври. Правилно далите отговор на всички въпроси, вземат участие в лотария за награди и разнообразни смарт устройства.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР