Този уикенд Бургас се връща в 90-те със SPICE Music

...
Този уикенд Бургас се връща в 90-те със SPICE Music
Коментари Харесай

Бургас се връща в 90-те със SPICE Music Festival, NANA вече пристигна

Този уикенд Бургас се връща в 90-те със SPICE Music Festival. Във фестивала за пета поредна година ще вземат участие някои от най-популярните лица на музикалната сцена от последното десетилетие на предишния век.

Организаторите са подготвили доста изненади. Световноизвестният рапър NANA към този момент е в Бургас.

“Въпреки перипетиите през 2020 и 2021 година поради пандемията от COVID-19, той беше един от хората, които постави неимоверни условия, с цел да дойде в България. Преди две години той излезе и два пъти на сцена в два поредни дни. Никой не можа да си изясни по какъв начин при парчето Let It Rain се изля дъжд като по поръчка на сцената. Преди малко получихме удостоверение, че NANA е кацнал към този момент в града “, разясниха уредниците на фестивала.

Две подиуми радват почитателите до неделя

Те показаха, че довечера ще пее Dr. Alban, а на следващия ден на сцената ще излязат Snap!. За първи път в България са певицата Кейт Райън, Apache Indian - изпълнителят на Boom Shaka Laka, Алексия, която е преследвана четири години подред, с цел да пристигна. Тя ще пее 45 минути.

Едни от най-обичаните изпънители на 90-те дойдоха в морския град и зарадваха публиката макар пандемията

„ Тази вечер в 23:00 часа ще създадем нещо, което до момента не се е случвало на нито един различен фестивал, само че ще оставим изненадата за тази вечер “, показаха уредниците.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР