Този уикенд Алекс Сърчаджиева беше гост в студиото на „Събуди

...
Този уикенд Алекс Сърчаджиева беше гост в студиото на „Събуди
Коментари Харесай

Ето как реагира дъщерята на Алекс Сърчаджиева след разтърсващия ѝ моноспектакъл

Този уикенд Алекс Сърчаджиева беше посетител в студиото на „ Събуди се “ откакто получи премията „ Аскеер “ за най-хубав моноспектакъл.

Чрез постановката „ На живо “ актрисата разкрива несподелени до момента моменти от живота си съумява да укроти всички непристойни клюки по собствен адрес, въпреки че от дълго време отдавна не им обръща внимание.

Наградата ѝ носи изненада, само че и безгранично благополучие.

„ Не отидох с никакви упования. Отидох, с цел да уважа тази гала и да уважа номинацията, която получих. “

Точно толкоз сюрпризирана се усеща и от позитивната реакция на публиката.

„ Виждам, че доближавам до доста хора и им оказвам помощ. “

Непоколебима е в убеждението си, че страхът преди всяка предстaвление си заслужава и няма по какъв начин да отмине.

Дъщеря ѝ за първи път гледа моноспектакъла в Лондон, макар че самата тя е твърдо срещу това. След постановката обаче София ѝ споделя, че е щастлива и разчувствана от това, което е видяла.

„ Камък ми падна от сърцето. Щастлива съм, че тя сама направи тази крачка, тъй като не знам дали аз изобщо в миналото щях да бъда подготвена да я направя. “

Актрисата споделя, че в онази прочувствена вечер се е готвела три пъти да спре представлението поради това, което ѝ следва да каже пред щерка си, и то в наличието на 400 души. След края на представянето си си дава сметка, че до момента в действителност е полагала изцяло непотребни старания да крие от детето си объркванията си, страховете си, слабостите си:

„ Тя не знаеше за моите падения, страхове, тъй като в никакъв случай не съм ѝ ги споделяла. След като Иван си отиде, трябваше да се трансформира в една машина, канара и упора. Сега се веселя, че го чу, тъй като видя, че и аз съм човек. “

Като горда майка признава, че не желае да застава на пътя на щерка си и да я насочва по същия професионален път, само че постоянно е отсреща за съвет, поддръжка и любов.

Екипът на предаването трогна звездната гостенка с непредвидена изненада, която съумя да просълзи както Алекс, по този начин и нас – специфични видео обръщения от още по-специални хора.

Цялото изявление гледайте във видеото горе.
 Звездни майки и дъщери с необикновено лъчение  Звездни майки и дъщери с необикновено лъчение  Звездни майки и дъщери с необикновено лъчение  Звездни майки и дъщери с необикновено лъчение
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР